Rikken Makelaardij is een jong bedrijf dat in Juni 2017 is opgestart. Jong wil in dit geval zeggen: enthousiast, flexibel en goed gebruik makend van moderne communicatiemiddelen.

De oprichter van Rikken Makelaardij, Dennis Rikken; gecertificeerd Kandidaat Register Makelaar Taxateur (K-RMT) maakt naast ervaring en kennis gebruik van zijn uitgebreide netwerk dat hij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”, dat is zijn motto! Mensen die hem kennen omschrijven hem als iemand met een open persoonlijkheid, die betrouwbaarheid erg belangrijk vindt. Deze eigenschappen gecombineerd met zijn gedreven instelling maakt dat hij doelen naar tevredenheid behaald. Persoonlijke aandacht voor uw waardevolle bezit, dat is wat hij u biedt in deze gespannen woningmarkt. Bereikbaar zijn op de momenten dat het voor u nodig is en zorgen dat u de juiste informatie tijdig ontvangt.

Graag gaat hij voor u aan het werk zodat u uw woning op een correcte wijze kunt aan- of verkopen zonder dat u zich ergens druk over hoeft te maken. 

Achtergrond Rikken-Makelaardij

Dennis Rikken

Dennis Rikken Makelaar K-RMT