Verkoop

Bent u voornemens om uw woning te verkopen?

 

Het verkopen van een woning is een complexe zaak en vereist de nodige kennis en kunde.

Met Rikken Makelaardij bent u zeker van een nette en correcte verkoop van uw woning. Ons moto is niet voor niets: "zeg wat je doet en doe wat je zegt". Wij zorgen voor een transparante dienstverlening met duidelijke afspraken. Dit maakt dat u te allen tijde op de hoogte bent van iedere ontwikkeling rond de verkoop van uw woning.

Mocht u ons benaderen voor de verkoop van uw woning dan maken wij een afspraak bij u thuis. Wij zullen dan de woning van binnen en van buiten inspecteren om vervolgens de waarde en de vraagprijs te bepalen. U zult dan in een persoonlijk gesprek geïnformeerd over de verkoopprocedure en werkwijze van Rikken Makelaardij. Hierna zal de Makelaar aan de hand van de opgedane gegevens de waarde bepalen middels een zorgvuldige berekening. Veelal zal hij dit doen op kantoor. De opbrengstwaarde en de geadviseerde vraagprijs zal u vervolgens op dezelfde dag nog doorgebeld worden en later in een uitvoerige rapportage aan u worden toegezonden. In deze rapportage zal naast de verwachtte opbrengstwaarde en advies-vraagprijs tevens staan welke referentieobjecten ter onderbouwing van de waardering dienen en een uitgebreide omschrijving van uw woning bevatten waarbij de voordelen, maar ook de aangetroffen gebreken worden beschreven. Ook wordt het verkoopschema nog eens voor u toegevoegd. Deze kunt u ook hier vinden. 

 

Wij nemen u graag alle zorg uit handen bij de verkoop van uw woning. We willen een voor u zo goed mogelijk resultaat realiseren, maar we zijn er zeker ook om te voorkomen dat er zich na de verkoop onverwachte ontwikkelingen voordoen. Bijvoorbeeld doordat een koper zich beroept op onjuiste informatieverschaffing of een gebrek.

 

Wat is de echte waarde van uw woning? Hoe komt u tot de hoogste prijs of beste voorwaarden? Hoe bereikt u potentiële kopers? Wat kunt u wel doen en wat niet tijdens onderhandelingen? Hoe zit de juridisch afwikkeling in elkaar?

 

U kunt soms in een lang en ingewikkeld traject terecht komen, waarbij kennis op veel verschillende terreinen belangrijk is. Bij het verkopen van een huis komt heel wat kijken. . Rikken Makelaardij zal u in het hele verkoopproces begeleiden en geeft u advies waar nodig.

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u andere vragen over onze dienstverlening bij de verkoop van een woning?

 

Vult u dan vrijblijvend ons contactformulier in.